Knoerttoernooi
Knoerttoernooi
Knoerttoernooi
Knoerttoernooi
Knoerttoernooi
Knoerttoernooi
Knoerttoernooi
Knoerttoernooi
Knoerttoernooi
Knoerttoernooi
Knoerttoernooi
Knoerttoernooi
Knoerttoernooi

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van Knoerttoernooi Wintelre.

 

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met de persoonsgegevens van onze deelnemende teams. Daarom hebben wij in deze verklaring voor u uiteengezet hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van deze verklaring, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: info@knoerttnoerooi.nl

 

De persoonsgegevens zijn enkel benodigd van de contactpersoon van het in te schrijven team, niet van alle teamleden. Onderstaand kunt u terugvinden met welk doel wij welke persoonsgegevens van u verzamelen en hoelang wij deze bewaren:


     Doel:

      Aanmelding deelname Knoerttoernooi via digitaal inschrijfformulier.


     Welke persoonsgegevens:
      
- Naam

     - Adres

     - Postcode

     - Woonplaats

     - Telefoonnummer

     - E-mailadres

     - Teamnaam

     - Heren/Dames team

     - Compleet team 18+

     - Betaalmethode


     Bewaartermijn:

      Het Knoerttoernooi bewaart je gegevens gedurende de duur van je inschrijving tot aan de eerstvolgende editie van het      Knoerttoernooi.


     Aansluitend worden de persoonsgegevens bewaard in het oud-deelnemers archief.


     Ontvangers:

      - Commissie Knoerttoernooi


Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

De ontvangen persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Foto’s en video’s

Gedurende het toernooi kunnen foto’s en/of video’s worden gemaakt door onze comissieleden. Deze foto’s en/of video’s kunnen op de website en/of op de Social Media kanalen van het Knoerttoernooi of op andere mediabronnen terechtkomen.

 

Bij het plaatsen op een van deze media wordt altijd beoordeeld of ze niet aanstootgevend zijn. Indien er toch een foto en/of video op staat die u liever niet gepubliceerd zou zien, stuur dan een e-mail naar info@knoerttoernooi.nl inclusief vermelding van de foto en/of video.

 

Het Knoerttoernooi heeft geen enkele invloed en is dus niet verantwoordelijk voor foto’s en video’s die gemaakt en geplaatst zijn op Social Media of op andere manier gepubliceerd worden door derden.

 

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht het Knoerttoernooi te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens en om uw gegevens te laten aanvullen of verwijderen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren.

 

Beveiliging persoonsgegevens

Het Knoerttoernooi treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is.

 

Wijziging van het privacy beleid

Het Knoerttoernooi kan haar privacybeleid aanpassen om dit up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van onze Privacyverklaring worden opgenomen.

 

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of het Knoerttoernooi wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

 

Naam: Cor Tholen
E-mail: info@knoerttoernooi.nl